ElektroVisie.nl is al jaren actief op het gebied van het verkopen van elektronica, witgoed, bruingoed en accessoires. Wij hebben 1 fysieke winkel in Amsterdam en richten ons vooral op onze service en aftersales. Bij alle producten krijgt u van ons een garantie en als u niet tevreden bent, uw geld terug!

Al meer dan 15 jaar zijn wij onze klanten van dienst waarbij kennis dan ook onze grootste kracht is, wij houden dagelijks bij wat de nieuwste trends zijn. Daarnaast staat service bij ons uiteraard hoog in het vaandel! Onze service is dan ook meer dan uitstekend te noemen en ook hebben wij heerlijke koffie in onze fysieke winkel in Amsterdam.

Wat u zoal kunt vinden in onze winkels en webshop;
Beeld & geluid, satelliet en IPTV’s, decoders & dreamboxen, schotels, wasmachines, keukenapparatuur en accessoires.

Bijna iedere dag komen er nieuwe producten op de markt en wij houden de winkel en webshop iedere dag bij om zo de scherpste prijzen aan te bieden. ElektroVisie.nl staat er om bekend om goedkoop producten aan te bieden die meestal zelfs nog goedkoper dan de grote concurrenten zijn!

Mocht u een vraag hebben waar u geen antwoord op kunt vinden, bent u van harte welkom in de winkel of u kunt ons telefonisch bereiken. Besluit u bij ons uw aankoop te doen dan kunt u erop rekenen dat deze tot in de puntjes word verzorgd. U wordt op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling en ook bieden wij een gratis bezorgservice aan in Amsterdam e.o. (tot 25 km vanaf fysieke winkel).

Ook verzorgen wij reparaties, onderhoud en installaties bij uw thuis! Zie daarvoor onze reparatie pagina.

Tot gauw!
ElektroVisie.nl